Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Aχχ πληγωμένα ΠΑΣΟΚΙΑ …

Τι ήταν αυτό που πάθανε και εγώ δηλαδή γιατί… κακά τα ψέματα και εγώ Πασόκος είμαι (ή ήμουν).
‘Η μήπως όχι… Λέτε να κάνω λάθος;;;;…
Τελικά τι είναι το να ανήκεις ιδεολογικά σε ένα χώρο ;…
Σημαίνει απόλυτα ότι πρέπει να ανήκεις σε ένα κόμμα; Και αν αυτό το κόμμα δεν σε εκφράζει τι πρέπει να κάνεις; Να συνεχίσεις να είσαι εκεί;;;
Όπως έγραψα και την άλλη φορά να πας να τους τα χώσεις και παλέψεις έτσι ώστε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Αλλά πριν από αυτό πρέπει να σκεφτείς τελικά τι πρέπει να τους πεις. Εγώ λοιπών αποφάσισα και θα σας το πω με λίγα λόγια.
Θυμάστε τον Μαυρογιαλούρο με τους κομματάρχες;;; Έτσι έχει γίνει το ΠΑΣΟΚ.
Έχει ντόπιους πολέμαρχους που παίρνουν οδηγίες από βαρόνους – βουλευτές που βάζουν το κουλό χεράκι τους ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθώντας να ελέγχουν τους Δημάρχους που για αυτούς είναι οι κότες με τους ψήφους για τις εκλογές.
Ακουστά τα κατορθώματα του Μαγκριώτη στις Συκιές που προσπάθησε να τα βάλει με το Δανηιλίδη, δήμαρχο Συκεών (και έφαγε μία παπ… στις Δημοτικές εκλογές). Μέσω φυσικά 2- 3 δημοτικών συμβούλων – λαμόγια του βουλευτάκου. Ο λόγος … ήθελε να βάλει χέρι στα ψηφουλάκια του δήμου. Ο Βενιζέλος φυσικά μέσω του δικού του … λαμόγιου προσπάθησε κάτι να κάνει αλλά είναι έξυπνος και έκανε πίσω.
Αλλά το μεγαλύτερο γέλιο το έχουν τα λαμόγια. Αυτοί νομίζουν ότι κάτι είναι. Παρατρεχάμενοι είστε ρεεεε!!!! Πάρτε το χαμπάρι.
Αυτοί οι ρόλος τους είναι να κάνουν το απαραίτητο «παιδομάζωμα»΄κάθε φορά που υπάρχει εκδήλωση του εκάστοτε βαρόνου και όταν έχει εκλογές να μαζεύουν ψήφους όχι για το κόμμα ή για την πολιτική αλλά για τον εκάστοτε βαρόνο.
Δε μου λέτε ;;; με το κεφάλι σας πληρώνουν ή μήπως το κάνετε τσάμπα.
Χαρακτηριστική ατάκα λαμόγιου του ΠΑΣΟΚ «δεν ξέρω για εσάς εμείς κερδίσαμε…», βγήκε ο βουλευτάκος για τον οποίο έτρεχε και ας έχασε το κόμμα που υποστήριζε. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;;; Αυτό είναι η ιδεολογία του κέντρου;;; Αν είναι έτσι τότε εγώ δεν ανήκω σ’ αυτό.

Συγνώμη κύριοι
Είμαι δημοκράτης, κεντρώος και σοσιαλιστής όχι πασόκος