Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Τα Ντολμαδάκια θα μιλούν Βουλγάρικα!!!!

Νέα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά πολύ σύντομα φοβάμαι ότι θα γίνει… Ένα πουλάκι μου «κελάηδησε» ότι το εργοστάσιο ετοίμων φαγητών της ΖΑΝΑΕ στη Σίνδο μετακομίζει όχι γιατί χωρίζει αλλά επειδή πάει στην ήδη έτοιμη και λειτουργική μονάδα της, που αλλού μαντέψετε !!!! Στη Βουλγαρία ακολουθώντας την AMYLUM που και εκεί δεν τα βγάζει πλέον πέρα. Έτσι σιγά σιγά τα 80 άτομα που εργάζονται αυτή τη στιγμή στη Σίνδο απολύονται ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας που έχουν. Όταν η μισθοί εξισωθούν και εκεί να δούμε που θα πάνε...

Όπως ήδη ανέφερα η πληροφορία μπορεί και να είναι λάθος γιατί δεν την έχω διασταυρώσει ακόμη επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον.
Είπε κανείς για ανεργία τίποτε???
Δεν ακούω καλά ….
Ξεχάστε το Proficiency και αηδίες ... Βουλγάρικα να μάθετε όλοι...
Και μετά κινέζικα ...
Άντε περαστικά μας ...

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Κάτι σαν Matrix reloaded…

Τι να γράψεις όταν δεν έχεις κάτι να πεις. Όταν νιώθεις ότι η ζωή είναι τόσο ξενέρωτη, μέσα σε μια πόλη τόσο μεγάλη, με τρελούς που τρέχουν χωρίς λόγο και αιτία, πανικόβλητοι να προλάβουν ένα χαρτί ένα κάτι που πρέπει να είναι αυτοί οι πρώτοι που θα το δουν ή θα το πάρουν. Στα αυτιά μου … χιλιάδες λόγια, κουβέντες, πράγματα, γκρίζες εικόνες, σκουπίδια και βαβούρα. Τίποτε… τίποτε δεν είναι αρκετό πια. Τσιμέντο, φασαρία, «τον πούστη μου πήρε το παρκάρισμα…!», «πάλι τίναξε το χαλί με τις τρίχες από το κολό-σκυλό της η από πάνω…», καυσαέριο, χιόνι που δεν πιάνει γιατί πριν πέσει είναι βρόμικο, παιδάκια που παίζουν μέσα στα τσιμέντα (λίγο χώμα ρε παιδιά!!! Ένα δέντρο ρε γαμώτο….που είναι ένα δέντρο?…), τσιγάρα, αφεντικά σπέρνουν παντού ρουφιάνους, λόγιοι που μόνο μιλάνε, ανίκανοι αρχηγοί, ικανότατοι κλέφτες, ψέμα, ειρωνεία, αδικία, διαχωρισμός, απομόνωση, τρέλα …είναι μία τρέλα ! Το ζείτε??? Το βλέπετε είναι κάθε μέρα εκεί μπροστά μας γύρο μας, μας τυλίγει, μας πνίγει, λιώνει τις σάρκες μας κάθε μέρα αργά αγρά, χωνεύει τη σκέψη μας, εξαφανίζει τα όνειρά μας.
Φωνάξτε, παλέψτε, ματώστε τα χέρια σας, καρφώστε το δόντια στην σάπια καφέ σάρκα του. Μην τους αφήσετε να σας νικήσουν αμαχητί.
Θα φύγω ρε!!!! Μ’ ακούτε!!!. Δε θ’ ακούσει ποτέ κανείς για μένα, τίποτε, πουθενά.
(κάπου στο κέντρο ελέγχου...)

- Ωχ το λογισμικό έχει bugs ο fisherman ξυπνησε!…
- Μπα ... κάνε του ένα restart….θα στρώσει αμέσως
Μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ ….