Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Φτάσε στον πάτο

Υπάρχει ένα τραγουδάκι του Zακ Στεφάνου που λέει τα εξής στο ρεφρέν του...

“Φτάσε στον πάτο εκεί που σε παίρνει ποιό κάτω...” κτλπ

Ειλικρινά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση μπόχα στον πάτο! Δεν περίμενα οτι θα έχει τόση βρόμα δυσωδία και αλητεία στον πάτο... Παίρνουν 5 χιλιάρικα το μήνα για να είναι στη βουλή και είναι τόσο ανίκανοι που ούτε να κλέβουν δε ξέρουν... ή δεν περιμένουν ποτέ ότι θα τους πιάσουν γιατί αυτοί είναι βουλευτές ... είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Κατέλυσαν κάθε είδος δημοκρατικού θεσμού! Μέσα στο λίκνο της δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε που δίδαξε στον κόσμο πως να συμμετέχει! 2 -3 ξεφτιλισμένοι, γραβατωμένοι, δήθεν βουλευτές μαγειρεύουν αποτελέσματα σε ψηφοφορία της βουλής.

Για το λόγο αυτό τους ψηφίσαμε;; Για το λόγο αυτό τους δίνουμε τόσα λεφτά;;; Για το λόγο αυτό τους παρέχουμε σπίτια και αυτοκίνητα;;;

Δεν υπάρχει πια η έννοια στην δημοκρατίας στη βουλή των Ελλήνων ...Η δεξιά κατάφερε να ξαναφέρει τη Χούντα με την βοήθειά μας. Η χούντα είναι πλέον ένα φαινόμενο και όχι μία πολιτική κατάσταση... Είναι ένα φαινόμενο που προκύπτει από την ανικανότητα και αδιαφορία ενός κοινωνικού συνόλου να αντιδράσει σε ότι συμβαίνει γύρω του! Τότε ανίκανες κυβερνήσεις αρχίζουν να “βοσκάν” το χορταράκι που φύτρωσε από τον ιδρώτα όσων πάλεψαν για να έχουμε την δυνατότητα να έχουμε γνώμη και άποψη. Μία τέτοια κυβέρνηση είναι και αυτή της Δεξιάς! Ένας συρφετός από ανίκανους, τυχαίους, ανίδεους τυχοδιώκτες που πήραν την εξουσία γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε και τώρα βιάζουν, καταστρέφουν και ξεφτιλίζουν κάθε τι που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.

Υπάρχει άραγε καθόλου μπέσα, ευθιξία ή κάτι έντιμο μέσα τους έτσι ώστε να κάνουν κάτι;;;

Τουλάχιστον αυτό να πουν μία φορά και αυτοί “Παίξαμε και χάσαμε”....