Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Ερωτήσεις Ηλιθίου

Γιατί όλοι στα κανάλια τα βάζουν με τους μπάτσους στο θέμα των Ζωνιανών;
Εισαγγελέα δεν έχει το νησί;
Οι μπάτσοι στην Κρήτη είναι κάτι σα σερίφηδες και κάνουν ότι θέλουν;
Δεν υπάρχουν εισαγγελικές αρχές και νομική υποστήριξη στις πράξεις των αστυνομικών;
Οι ρουφιάνοι και οι «λαδωμένοι ποντικοί» είναι μονοπώλιο των αστυνομικών;
Στο κάτω κάτω ποιος ρισκάρει τη ζωή του για 700 euro;

7 σχόλια:

Elli είπε...

Τα πε καλύτερααόλους ο Πάγκαλος, οι ψήφοι...

tzonakos είπε...

Να που ηρθε η ωρα να επισκεφθώ φίλε τοξότη και ψαρά ( σαν εμένα ) το μπλόγκι σου.
Κι εγω συχνά διατυπώνω απορίες ηλίθιου.
Περιμένω αντίστοιχες απλες, καθαρές απαντήσεις και όχι σχόλια του τύπου :
" Ελα μωρε δεν το ξερεις, ευσι γίνεται στην Ελλάδα ! "

Επι του θέματος, οι έννοιες νομιμότητα, νομιμοφροσύνη, ισονομία, δικαιοσύνη, θεσμός και άλλες πολλές ειναι σε σύγχιση τα τελευταία χρόνια κι ετσι ζητούνται απλες απαντήσεις σε ερωτήματα γαι πράγματα αυτονόητα !

fisherman είπε...

tzonako
Αν κάνουμε σχόλια του τύπου έλα μωρε κτλπ τότε κάνουμε group therapy. Πάνε όλοι να μας πέισουν οτι φταίνε μόνο οι μπάτσοι λες και αυτοί μόνοι τους κάνουν παιχνίδι. Κάτι χοντρό κρυβεται πίσω απο την ιστορία και κάνονυ ότι μπορούν να μας κάνουν να κοιτάμε αλλού.

Elli είπε...

Δεν υπάρχουν χαζές ή ηλίθιες ερωτήσεις, μόνο χαζές απαντήσεις. Χαζές είναι εκείνες οι απαντήσεις που μας δίνουν τα ΜΜΕ συγκαλύτοντας τα όσα συμβαίνουν. Οι κρητικοί ξέρουν αλλά δεν μιλάν και δεν θα μιλήσουν ποτέ. Είμαστε μικρή κοινωνία άλλωστε, όλα μαθαίνονται!

Ανώνυμος είπε...

παντα παιζεται κατι πιο βαθυ αλλα το θαψιμο πολλων κρισιμων καταστασεων με κανει πλεον να αμφιβαλλω για την νομιμοτητα του κρατους και για την σταθερη οικονομια...και εμεις στα δικα μας μερη στην λαρισα και συγκεκριμενα στην μελιβοια επικρατει ο νομος του κουφου...ολοι ξερουν αλλα κανενας δεν μιλαει γιατι ολοι κερδιζουν απο κατι...αστα να πανε μια ζωη τα ιδια και μετα λεμε φταινε μονο οι μπατσοι και οι πολιτικοι...ας ανοιξουν καποιους λογαριασμους ευπορων και ευποληπτων οικογενειων για να γελασουμε μετα ομαδικα...αμα τρως καλα δεν μιλας...τα λεμε..

NdN είπε...

Καλημέρα φίλε fisherman

Σίγουρα ρουφιάνοι οι «λαδωμένοι ποντικοί» δεν είναι μονοπώλιο των αστυνομικών (όπως εξάλλου θυμόμαστε από το παραδικαστικό) αλλά υπάρχει ένα επιπλέον πρόβλημα με τους αστυνομικούς στην Κρήτη. Όσοι αποφοιτούν από τις σχολές αστυνομίας (ακόμα και από τη σχολή ειδικών φρουρών) και κατάγονται από εκεί, παίρνουνε (λόγω εντοπιότητας) μετάθεση για Κρήτη. Ξέρεις, στις κλειστές κοινωνίες είναι δύσκολο ακόμα και κλήση να δώσεις. Γίνεσαι αμέσως ο «ρουφιάνος του χωριού». Και αυτό είναι ένας λόγος που συντελεί στην ατιμωρησία. Από την άλλη δεν είμαι της άποψης ότι μπορεί να ρίχνει κάποιος την ευθύνη μόνο στους μπάτσους. Ολόκληρη η κοινωνία της περιοχής ήξερε τι συμβαίνει στην περιοχή (συμπεριλαμβανομένων πολιτικών και δικαστικών). Απλά ο μπάτσος είναι το εύκολο θύμα.

fisherman είπε...

Ellie
Μέχρι πότε ρε γαμώτο θα κάνουμε ερωτήσεις και θα τις θεωρούμε χαζές!!!
Έχω βαρεθεί πια κανένας δεν ακούει!!!
Λίπασμα, Θειάφι και κάρβουνο !!! μου φαίνετε θέλουν…

argentina:_hellas
Λάρισα, Πάτρα, Βόρειος Έβρος ένα σορό μέρη γεμάτα και κανείς, τίποτε, πουθενά.

Ndn
Πολύ σωστό αυτό που λες… δεν το φαντάστηκα αλλά όντως! έτσι είναι. Είναι λογικό!.