Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Ξύπνησα με νεύρα; Ή στραβοκοιμήθηκα;;

Καλημέρα σας

Σήμερα είναι μία μουντή μέρα στη Θεσσαλονίκη και τα κέφια δεν είναι και πολύ καλά. Ακούω και ραδιόφωνο στη δουλεία και νευριάζω ακόμη ποιο πολύ. Τι κάνουν οι τύποι στην κυβέρνηση ρε … Αλωνίζουν … Έχουν καβάτζα τον Καρατζαφέρη και κάνουν ότι θέλουν. Ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με ανήλικα παιδιά δε χρειάζονται πρόωρη σύνταξη, κάνουν τους «χαζούς» στις αυξήσεις στη ΔΕΗ και όπως πάει το πράγμα θα αυξήσουν και το ΦΠΑ. Δε καταλαβαίνουν τίποτε!
Τα καμάρια μας πάλι φοβερά! Έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου το συμβούλιο του που δε ξέρω που «ανήκει» ο καθένας και βγήκε να κάνει δηλώσεις… Τι είπε λοιπών ο πρόεδρος … Είπε ότι η Ν. Δ. είναι κακιά και ασυνεπείς και κακώς την ψηφίσαμε ως Έλληνες και έπρεπε να ψηφίσουμε ΠαΣοΚ.
Γιατί !!!!! να ψηφίσουμε ΠαΣοΚ δε μας είπε πάλι …
Ποια είναι η πρόταση του κόμματος για όλα αυτά τα ψέματα που μας αραδιάζουν οι άλλοι;;;
Ποια η εναλλακτική επιλογή;;;
Το ότι ο Ήλιος θα βγει από την ανατολή το πρωί το ξέρω, αυτό που δε ξέρω είναι τι «θα μου φέξει αύριο» κε. Παπανδρέου.
Τι έχετε να μου προτείνετε ως κόμμα, πως θα σας το ρίξω το σταυρουδάκι… Όταν με ρωτούν τι προτείνει το κόμμα που ψηφίζω τι θα λέω εγώ;;;
Ότι η Ν. Δημοκρατία είναι κακία;;;;
Να φέρω τη Λουκά να την ξορκίσει τότε….
Δε νομίζω πως αρχίσαμε καλά ελπίζω ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα στη συνέχεια γιατί αν ισχύσει το «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» άστα να παν.
Περιμένω εξελίξεις…
Άντε να δουλέψουμε και λίγο τώρα …

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφιαλτες τον φπα εβλεπες η μου φαινεται...αστα να πανε τι ψαχνεις εχω πλεον εχω ξεχασει τι ειναι πολιτικη και τι ειναι κομμα...ειτε πασοκ ειτε νδ τα ιδια χαλια και η 2 τους αφου δεν μας κυβερνανε αυτοι αλλα οι φιλοι μας οι ευρωπαιοι...ερε πεινα που θα πεσει στο μελλον αφου θα πληρωνουμε τις αλλες μ.....ς και δεν εχουμε σεντς για φαγητο......καλημερα ...

Grammateas είπε...

φίλε μου, μπήκα χθες στο site του ΠΑΣΟΚ και είδα τις δηλώσεις Παπανδρέου για Ασφαλιστικό. Ένα απόλυτο τίποτα. Συνθήματα και ευχολόγια. Ο λαός ξέρει τι κάνει. Δεν τον έκρινε έτοιμο να κυβερνήσει... Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτό το ΠΑΣΟΚ. Διάβασε και εσυ αν θέλεις από μόνος σου. Δύσκολα τα πράγματα

gpapoul είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
gpapoul είπε...

...κι εμείς είμαστε εγκλωβισμένοι στην επικαιρότητα. Όπως την θέλουμε κι όπως ...μας την παρουσιάζουν.

NdN είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τις επιλογές του ΓΑΠ. Μερικές ωστόσο ήταν πολύ καλές. Κάποια νέα άτομα έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής. Από εκεί και πέρα είχαμε και κάμποσες παραφωνίες. Ας τους δούμε όμως πρώτα. Μην βιαζόμαστε.
Όσον αφορά τη δήλωση του Γιώργου. Αρχικά πιστεύω ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να βγει να σχολιάσει φήμες. Έπρεπε μέσω ενός στελέχους να στείλει μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει την κατάθεση των θέσεων της κυβέρνησης και μετά θα προσέλθει σε διάλογο. Διάλογος χωρίς πρόταση δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, στη δήλωση του είπε τα αυτονόητα.

fisherman είπε...

Argentina_ellas
Είναι κακό να τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι… Όλοι κάτι πιστεύουμε και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε΄.

Grammateas
Δεν διάβασα τις θέσεις αλλά αν είναι να ψάχνω για βρώ που είναι οι θέσεις … Δεν έχω τόσο χρόνο.

Gpapoul
Το επικοινωνιακό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γι’ αυτό το κόμμα. Πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε όποτε δίνεται η ευκαιρία. Είχε το βήμα στην διάθεσή του έπρεπε να προβάλει θέσεις όχι διαπιστώσεις.

Ndn
Σωστά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Για τα μέλη μη με ρωτάτε δεν ξέρω την τύφλα μου…ούτε που με νοιάζει τα έργα κρίνουν τα πρόσωπα. Είμαι γενικά εναντίων των αυτονόητων δεν προσφέρουν τίποτε.

tractatus είπε...

&fisherman το συνέδριο είναι σε λιγότερο απο 2 μήνες. Κάποιοι απο την ΚΟΕΣ θα δουλέψουν και κάποιοι όχι. Κάποιοιθα δείξουν δείγματα γραφής καλά και κάποιοι άσχημα έως ασήμαντα. Πώς θα ξεπηδίσουν όμως νέοι άνθρωποι αν δεν δοκιμαστούν. Πώς θα δώσουμε ευκαιρία σε νέους αν δεν τους δούμε να δουλεύουν. Λοιπόν, 2 μήνες, για αυτούς αλλά και για εμάς τους απέξω για δουλειά. Οσο για τις θέσεις. Θέσεις υπάρχουν. Διαβάστε το Νόμο Ρέππα. θα μπορούσε να έχει διορθώσεις σε αυτόν ή προτάσεις η ΝΔ αλλά δεν τις είδαμε. Πάνω σε τι κείμενο να συζητήσεις; Συμφωνώ πάντως ότι για εμάς δεν είναι να λέμε το ποίημα ενάντια στη ΝΔ αλλά να λέμε τι θέλουμε εμείς> Αυτό σημαίνει και ιδεολογική ταυτότητα.