Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Επίκαιρα


Άλλο ετοίμαζα για να Postαρω αλλά με πρόλαβε ο Μαγγίνας και το gallop…

Μαγγίνας
Ρε παλικάρι μου τι ωραία που τα είπες!!!... Του φιλοξενούσε λέει και επειδή είναι φιλότιμοι οι αλλοδαποί είπαν να σκάψουν κάνα κήπο, να ξεβουλώσουν καμιά τουαλέτα …Έτσι από φιλότιμο. Δίκιο έχει ο άνθρωπος την πάτησε λέμε από φιλοτιμία βρεεεε !! και εμείς τον κακολογούμε τα παλιόπαιδα !!!
Στο κάτω - κάτω τι έγινε και οι αφεντάδες στα αρχαία χρόνια του δούλους τους φαΐ και στέγη τους παρείχαν. Και αν θέλετε να ξέρετε ΟΥΤΕ τηλεόραση είχαν τότε. Ενώ τώρα έχουν … η μήπως όχι.
Κύριε Μαγγίνα μη με κρεμάσετε σας υποστηρίζω !!!!

Gallop
Τα λόγια λίγα και φτωχά. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ όχι 2.7 αλλά 10.7 πίσω θα μείνουμε. Κάποιος να ανάψει το φως ρε παιδιά στη Χ. Τρικούπη ξημέρωσε άντε σιγά σιγά έχουμε και δουλειές.
Καλή σας ημέρα και καλό υγιεινό όλο όρεξη, τρέξιμο στη καθημερινή μας τρέλα

9 σχόλια:

tractatus είπε...

Τι κάνει ο άνθρωπος όταν βράζει στο ζουμί του ε! Κάτι τέτοιο βλέπω μέσα απο τα blogs....εσύ θα γίνεις ψαρόσουπα στο τέλος :)

fisherman είπε...

Ελπίζω να είμαι νόστιμη ψαρόσουπα αμα βρείτε και καμιά δράκαινα και κάνα σκορπιό ρίξτε τα μέσα στο καζάνι….
Πως να μη βράσω με αυτά που ακούω και βλέπω!!!

Grammateas είπε...

Μα τί άδικοι που είστε; Σύμφωνα με τον υπουργό Μαγγίνα όποιος δεν έχει κατάλυμα στην Αθήνα, αναλαμβάνει να τον φιλοξενήσει. Ειδικά εμάς που είμαστε εκτός Αθηνών νομίζω ότι μας εξυπηρετεί αφάνταστα!

Ανώνυμος είπε...

οι πολυ μ......ς μας περνανε εκει επανω στα υψηλα πολιτικα εδρανα η πολυ χαζους...δεν υπαρχει εξηγηση αυτοι εχουν φτασει στο τελος να τους κυνηγανε ολοι δεξιοι και αριστεροι..

fisherman είπε...

Grammateas
Μου έδωσες και γ… τις ιδέες !!!! Να μαζευτούμε λέει καμιά 100 – 200 bloggers και να πάμε σπίτι του να μας φιλοξενήσει αφού δεν έχουμε κατάλυμα στην Αθήνα. Χλαπαταγή ,αμπαλαέα θα πέσει το γέλιο!
ΥΓ να πάρουμε και κάνα γλυκάκι να μη μας πεί και αχάριστους
Argentina: hellas
Αυτό είναι αλήθεια αλλά ξέρεις κάτι τους αφήσαμε και εμείς να αλωνίζουν και αυτούς και τους άλλους νωρίτερα (και ας μην αρέσει σε μερικού αυτό που λέω)

NdN είπε...

Διακρίνω κάποια ειρωνεία προς τον αγαπητό υπουργό φίλε Ψαρά? Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως αποκλειστικά ανθρωπιστικοί λόγοι οδήγησαν τον κ. Μαγγίνα να φιλοξενεί στο εξοχικό του τους τρεις μετανάστες. Εξάλλου το κάνει συχνά αυτό ο υπουργός. Καθε φορά που ναυαγεί πλοίο με μετανάστες που νομίζετε οτι τους φιλοξενούν? Στο Magginas Resort Palace!!

Πάντως στο μοναδικό που θα διαφωνήσω με τον υπουγό είναι ότι χαρτζιλικώνει τους φιλοξενούμενους του. Τώρα άντε να έρθει κανένας φίλος από την Αγγλία να με επισκεφτεί στην Χαλκιδική και να μην του δώσω χρήματα! Τι θα σκεφτεί για μένα?

Χαλάς την πιάτσα Υπουργέ μου και θα σε μαλώσω!!

Όσο για το γκάλοπ το περίμενα να σου πω την αλήθεια, γιατί πιστεύω ότι κινούμαστε με αργά βήματα. Πρέπει ο ΓΑΠ να πάρει περισσότερες πρωτοβουλιές αλλά και οι υπόλοιποι να τον στηρίξουν αντί να ασχολούνται με το ποιοι μπήκαν στην ΚΟΕΣ.

fisherman είπε...

Παντα στο¨"κεντρο χτυπάς" ρε ndn. Σωστό σε βρίσκω για άλλη μία φορά.
Λες να παρει και σήμα ΕΟΤ ;;;;!

αντωνης είπε...

WHAT IS αμπαλαέα;

fisherman είπε...

αμπαλαέα είναι αυτό που λένε τα τρελοΠαοκια γιουργια όλοι μαζι, ντού κτλπ Τώρα την ετιμολογία μη την ψάχνεις. Γηπεδική η διάλεκτος (με παχύ το λ...)