Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Πολιτικό σχόλιο

Δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση (έχω καλύτερα πράγματα να κάνω..). Για το λόγο αυτό δεν θα μιλήσω με στοιχεία αλλά, με την γεύση που μου αφήνουν οι ειδήσεις. Έχω την εντύπωση ότι το σενάριο που μας πάσαραν περί ερωτικού σκανδάλου καταρρέει. Τα κανάλια σιγά- σιγά ανακαλύπτουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός!!! Σαν το Ζαχόπουλο ένα πράμα… Δειλά αλλά σταθερά ακούγονται λεξούλες του στυλ, αποχαρακτηρισμοί, αρχαία, παράνομοι διορισμοί και προσλήψεις ημετέρων.
Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι αν όλα αυτά θα καταλήξουν κάπου ή θα πάνε και αυτά στον κάλαθο των αχρήστων όπως τόσα άλλα….

6 σχόλια:

Grammateas είπε...

Καλή χρονιά να έχεις fisherman! Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για το θέμα. Βλέπω τη Δικαιοσύνη να προστατεύει εξώφθαλμα το περιβάλλον Μαξίμου.Βρήκαν και αποδιοπομπαίο τράγο στο πρόσωπο της Τσέκου και έχει δέσει το γλυκό. Μόνη ελπίδα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να ζητήσουν εξεταστικές επιτροπές...

fisherman είπε...

και εγώ το ίδιο είμαι απαισιόδοξος είναι βέβαιο οτι η δικαισύνη δεν είναι και τόσο ... δίκαια και φοβάμαι οτι και οι εξεταστικές επιτροπές δεν θα γίνουν τελικά
Καλή χρονιά και σε σένα γραμματέα

tractatus είπε...

Η συμφωνία δεν πρέπει να μένει στη διαπίστωση γιατί όντως μετά γίνεται απαισιοδοξία. Τα περισσότερα blogs έχουν σχολιάσει όλο αυτό το θέατρο υποκρισίας...ωστόσο αυτοί που κυβερνούν φυλάνε την καρέκλα τους. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε και μάλιστα σύντομα;;;;
Καλή χρονιά Ψαρά!

NdN είπε...

Φίλε Fisherman, Καλή Χρονιά!

Η επιστροφή μου στο Λονδίνο έφερε και την επιστροφή μου στις μπλογκοσυζητήσεις.

Η κοινή λογική λέει ότι δεν μπορεί η απόπειρα αυτοκτονίας να έγινε μόνο λόγω του ερωτικού σκανδάλου. Αν όποιος απατούσε τη σύντροφο του έπεφτε και από ένα μπαλκόνι...θα είχαμε μία απότομη μείωση του πληθυσμού!! Πάντως και εγώ πιστεύω ότι και σε αυτήν την πρίπτωση το δικαστικό σύστημα θα τα κουκουλώσει τα πράγματα, όπως ακριβώς έγινε και στα ομόλογα, τισ υποκλοπές κτλ.

αντωνης είπε...

Καλησπερα καρντασι + καλη χρονια. Δυστυχως, μετα την αποκαλυψη του (παρα)δικαστικου κυκλωματος εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στο μοναδικο θεσμο που ηθελα να πιστευω οτι ειχε μεινει καθαρος. Οπότε... βρασε ορυζα. Βεβαια ειδα με χαρα την ερωτηση των 17 βουλευτων του ΠΑΣΟΚ περι Μαξιμου-gate. Πρεπει να βγουν με ακομα πιο επιθετικο τροπο στην αντεπιθεση οι του ΠΑΣΟΚ.

fisherman είπε...

Αν και αρχικά απάντησα οτι δεν θα γίνει τίποτε η φίλη απο τη Λέσβο με έβαλε στη θέση μου...
Δεν είναι σωστό να είμαστε απαισιόδοξοι. Σωστά τα πράγματα είναι για άλλη μία φορά δυσκολά και η αλήθεια θα αργήσει αλλα η κίνηση των βουλετών το ΠΑΣΟΚ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση πρέπει να την παρακολουθήσουμε και δούμε που θα καταλήξει και ποιός θα συνταχθεί μαζί της. Ερώτηση χαζού ... γιατί μόνο 17?
Οι άλλοι δεν έχουν απορίες...
(είπαμε είμαι υποχόνδριος...)