Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

TV vs Bloggers

Βρε πως τα φέρνει η τύχη καμιά φορά και συμβαίνουν και πράγματα περίεργα στην κοινωνία την άδικη βρε παιδί μου. Το ψάχνανε καιρό να τον βρούν τον κακό της υπόθεσης και τον βρήκαν! PRESS – GR ! σου λέει τυπάκος περίεργος και κατ’ εμέ δυσφήμηση για όλους τους blogάδες… Το να βρίζεις και να συκοφαντείς είναι κακό! Ότι πείς πρέπει να έχεις αποδείξεις … όχι χαζά χαμένα που λένε … Ο τυπάκος έλεγε ότι του ερχόταν στο κεφάλι ή ότι άκουγε σαν φήμη από εδώ και εκεί και το έγραφε! Μας έχει κάνει όλους ζημιά και μάλιστα μεγάλη. Όχι γιατί το επιδίωξε αυτός αλλά γιατί το εκμεταλλεύτηκαν τα κανάλια.
Τι εννοώ τώρα μ’ αυτό που λέω θα μου πείτε…
Είναι απλό! Δώσαν βήμα (παράθυρο) σε έναν περίεργο τύπο για να εκπροσωπήσουν όλους εμάς! Βρήκαν λοιπόν τον «τρελό του χωριού» κατά τα δικά τους δεδομένα και ξεφτιλίζουν όλους εμάς! Στο ντούκου πέρασε η συγκέντρωση για τις φωτιές! Στο ντούκου πέρασε η ιστορία με το παλικάρι που το χτύπησε αυτοκίνητο! Όλα στον αέρα!
Τον βγάζουν στα παράθυρα μόνο και μόνο για να απαξιώσουν ένα κίνημα που αρχίζει να απειλεί το μονοπώλιο τους! Μας βάζουν όλους στο ίδιο σακί! Δεν χωράμε στο κάτω κάτω!
Τώρα όλοι φοβούνται να γράψουν καθαρά για να μην τρέχουν στα δικαστήρια…
Ξέρετε όμως κάτι;;;;
Η αρνητική κριτική από ανθρώπους τόσο διεφθαρμένους όσο αυτοί της τηλεόρασης τελικά θα το δείτε … θα μας κάνει καλό!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν τον άκουσα τον τύπο μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν. Βέβαια απο την άλλη, αν μερικοί χρησιμοποιούν τα blogs για να βρίζουν και αυτό αποτελεί αθλιότητα.

Grammateas είπε...

Ωχ! Έγραψα ένα άρθρο που αναφέρεται στις ΗΠΑ. Λες να μου χτυπήσουν την πόρτα οι M.I.B.;

tractatus είπε...

Και λέει ο άλλος που δεν ξέρει τι είναι blog: Τι είναι ετούτο;;Ετσι είναι οι bloggers μάλιστα. Τα παιδιά έχουν χαζέψει απο το πολύ internet....Οσο για σένα γραμματέα μαζί με σένα κινδυνεύω κι εγω. Αμα με επισκεφτείς θα καταλάβεις...:))))

fisherman είπε...

Για φυλακή είμαστε λέμεεεεε...

NdN είπε...

Ετσι ειπα και εγώ φίλε Ψαρά. Αν χτυπάνε τα κανάλια και οι εφημερίδες τα blog μόνο καλό μπορούν να κάνουν. ΟΙ δυνατότητες του ιντερνετ είναι τέτοιες που δεν μπορεί να φιμωθεί κανένας όσους νόμους και αν βγάλουνε.

Το καλύτερο που έχοθυν να κάνουν είναι να αρχίζουν να μας συνηθίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως η τηλεόραση φοβάται το Internet γενικότερα και όχι μόνο τους Bloggers. Τα δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του Internet εμφανίστηκαν πολύ πριν διαδοθεί το "blogging". Απλά τώρα βλέπουν εντονότερα την πίτα να μικραίνει... τι σημαίνει αυτό;;; ότι όσοι περισσότεροι διαβάζουν ή/και γράφουν σε blogs, τόσο λιγότεροι θα παρακολουθούν τα άθλια τηλεοπτικά τους προγράμματα και άρα τόσο λιγότερα έσοδα θα έχουν. Το σημαντικότερο είναι ότι χάνουν προοδευτικά τη νέα γενιά και αυτό τους φοβίζει περισσότερο.

fisherman είπε...

Το ρεύμα αυτών που αντιδρούν και αντιστεκονται αυξάνει και και γίνεται πιό δυνατό. Είναι μία σιωπηρή επανάσταση που πρέπει να πάρει σάρκα και οστά.