Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

4...3...2...1......

Αντίστροφη μέτρηση
Αυτό είναι ... Επιτέλους άρχισε! Το ποτήρι ξεχύλισε! Έτσι τουλάχιστον φαίνεται. Ο ΑΝΤ1 όσο και προσπάθησε αυτή την φορά μαζί μα τε άλλα καναλάκια δεν κατάφεραν να κρύψουν το γεγονός! Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Η έκθεση μπορεί να ήταν (όπως πάντα) ένα παζάρι αλλά η ουσία είναι οι τοποθετήσεις και η πολιτικές που ακούστηκαν. Το ΠΑΣΟΚ παράτησε τον καταγγελτικό ρόλο και παρουσίασε προτάσεις. Αυτές εισακούστηκαν....
Ήμουν και εγώ εκεί... Ο Γιωργος ήταν πάλι χαμηλών τόνων αλλά είχε κα΄τι να πεί αυτή την φορά ... δεν γκρίνιαξε δεν κατήγγειλε, αλλά παρουσία πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι οτι άκουσα πράγματα που έλεγα - λέγαμε και εμείς μεταξύ μας.
"Για δες ... μας άκουσε! καποιος μας ακούει επιτέλους"
Λές να υπάρχει τελικα ελπίδα να ξεφύγουμε απο την μιζέρια; Προσπαθώ να πιστέψω!
Ξαφνικά από το πουθενά βρεθήκαμε τα ΠΑΣΟΚια μπροστά! Ο κόσμος βρήκε κάτι να πιστέψει. Ο Σοσιαλισμός γύρισε στο σπίτι του... ελπίζω να μείνει εδώ ... !

7 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Ακόμα θέλει δρόμο και προτάσεις...
Παρ' όλα αυτά είναι μια καλή αρχή!

NdN είπε...

Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θέλει πολύ κόπο ακόμα και το σημαντικότερο είναι ότι τώρα οι επιθέσεις θα γίνουν ακόμα χειρότερες.

Τα Χριστούγεννα που θα έρθω θα έχουμε πολλά ευχάριστα να πούμε. Γιατί θυμάμαι πως την προηγούμενη φορά είμασταν προβληματισμένοι! Καλά, όχι πως δεν ήπιαμε κιόλας!

Matrix είπε...

Αφήστε τον ψαρά να χαρεί! :)

phlou...flis είπε...

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί το κράτος ...Ρουσσόπουλου θα αντιδράσει

fisherman είπε...

Παναγιώτη - ndn
Αφήστε μα να το χαρώ λίγο ... το ξέρω ότι "Θέλει δουλειά πολύ... ο ήλιος"...
Matrix
Παλιόπαιδα μη δούνε έναν άνθρωπο να χαίρεται ... (πλάκα κάνω)
phlou...flis
Τώρα αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα...

fisherman είπε...

ndn

Οκ ndn περιμένω να τα πούμε από κοντά επιτέλους γιατί το καλοκαίρι δε βόλεψε... Τώρα όμως δε θα μας ξεφύγει...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να περιμένει να πιάσουν πάτο οι ανίκανοι και άχρηστοι της Ν.Δ. και μετά να πάρει τα πάνω του. Αυτό και αν είναι παρακμή. Η εικόνα της κυβέρνησης είναι κατά πολύ χειρότερη από τις άθλιες μέρες του ΠΑΣΟΚ, προτού βγει δηλαδή το κόμμα που κυβερνάει τη χώρα σήμερα με τρόπο που θυμίζει την κατάντια της Ολυμπιακής. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν επιλογές στα μικρότερα κόμματα, δηλαδή ΛΑΟΣ για τους "δεξιούς", ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ για τους "αριστερούς" και ΑΚΥΡΟ για τους ΔΞ/ΔΑ. Αυτό είναι για τους ανθρώπους που έχουν σαν βάση την ιδεολογική πλατφόρμα, οι υπόλοιποι ας επικοινωνήσουν με το βίσμα τους.