Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Φτάσε στον πάτο

Υπάρχει ένα τραγουδάκι του Zακ Στεφάνου που λέει τα εξής στο ρεφρέν του...

“Φτάσε στον πάτο εκεί που σε παίρνει ποιό κάτω...” κτλπ

Ειλικρινά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση μπόχα στον πάτο! Δεν περίμενα οτι θα έχει τόση βρόμα δυσωδία και αλητεία στον πάτο... Παίρνουν 5 χιλιάρικα το μήνα για να είναι στη βουλή και είναι τόσο ανίκανοι που ούτε να κλέβουν δε ξέρουν... ή δεν περιμένουν ποτέ ότι θα τους πιάσουν γιατί αυτοί είναι βουλευτές ... είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Κατέλυσαν κάθε είδος δημοκρατικού θεσμού! Μέσα στο λίκνο της δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε που δίδαξε στον κόσμο πως να συμμετέχει! 2 -3 ξεφτιλισμένοι, γραβατωμένοι, δήθεν βουλευτές μαγειρεύουν αποτελέσματα σε ψηφοφορία της βουλής.

Για το λόγο αυτό τους ψηφίσαμε;; Για το λόγο αυτό τους δίνουμε τόσα λεφτά;;; Για το λόγο αυτό τους παρέχουμε σπίτια και αυτοκίνητα;;;

Δεν υπάρχει πια η έννοια στην δημοκρατίας στη βουλή των Ελλήνων ...Η δεξιά κατάφερε να ξαναφέρει τη Χούντα με την βοήθειά μας. Η χούντα είναι πλέον ένα φαινόμενο και όχι μία πολιτική κατάσταση... Είναι ένα φαινόμενο που προκύπτει από την ανικανότητα και αδιαφορία ενός κοινωνικού συνόλου να αντιδράσει σε ότι συμβαίνει γύρω του! Τότε ανίκανες κυβερνήσεις αρχίζουν να “βοσκάν” το χορταράκι που φύτρωσε από τον ιδρώτα όσων πάλεψαν για να έχουμε την δυνατότητα να έχουμε γνώμη και άποψη. Μία τέτοια κυβέρνηση είναι και αυτή της Δεξιάς! Ένας συρφετός από ανίκανους, τυχαίους, ανίδεους τυχοδιώκτες που πήραν την εξουσία γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε και τώρα βιάζουν, καταστρέφουν και ξεφτιλίζουν κάθε τι που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.

Υπάρχει άραγε καθόλου μπέσα, ευθιξία ή κάτι έντιμο μέσα τους έτσι ώστε να κάνουν κάτι;;;

Τουλάχιστον αυτό να πουν μία φορά και αυτοί “Παίξαμε και χάσαμε”....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fisherman
Απ΄ ότι έχω δει στο προφίλ σου είσαι 32 ετών. Λογικό να έχεις τέτοια ερωτήματα. Για τους παλιότερους όμως θα σου πω, ότι η δεξιά είναι διαχρονική αξία!! Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ. Δυστυχώς για όσους ξέρουμε τι θα πει δεξιά, δεν μας εκπλήσσει τίποτα. Το μόνο άξιο λόγου σ΄αυτό το βίντεο είναι ποιός τους κάρφωσε ή ποιός το πρόσεξε τέλος πάντων για να γίνει θέμα. Και μπράβο του.

NdN είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω. Από τη μία είναι αστείο που δεν είναι ικανοί ούτε να ψηφίσουν...μόνοι τους, αλλά από την άλλη η κατάντια στη οποία έχει περιέλθει η χώρα είναι παροιμιώδης.

Οτι και να πεις είναι λίγο...

Matrix είπε...

Δεν ξέρω αν υπάρχει μπέσα, ευθιξία ή κάτι έντιμο μέσα τους έτσι ώστε να κάνουν κάτι...


Σίγουρα δεν υπάρχει ΠΑΤΟΣ !!!

fisherman είπε...

zanzibar
Λένε οτι τους κάρφωσαν δικά τους "παιδιά" άντε να δούμε τι τελικά ισχύει...
ndn
Ο πάτος είναι εδώ μπροστά μας φίλε ...! Δεν έχει πιο κάτω

Matrix
Είμαι αισιόδοξος matrix πιστεύω οτι ο πάτος είναι εδώ...! Ελπίζω τουλάχιστον...

phlou...flis είπε...

Οι άλλοι δίπλα τί έκαναν; Τα στραβά μάτια ή έτρωγαν σανό;