Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Απολογισμός Έτους...

Πάει και το 2008...μας τελείωσε δεν έχει άλλο...
Τι να πεις για την χρονιά αυτή... Εγώ προσωπικά θέλω να φύγει όσο ποιο γρήγορα γίνεται! Το έτος 2008 για μένα ήταν επιεικώς μία σκέτη καταστροφή. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή...
Ξεκίνησε με πολλές ελπίδες: Βρήκα καλύτερη δουλειά με περισσότερα λεφτά άρχισα να σκέφτομαι ότι επιτέλους τα χρόνια που ξεσκίστηκα στο διάβασμα και δούλευα από δω και κει απέδωσαν καρπούς.
Τα πράγματα δεν ήταν όμως έτσι η δουλεία πολύ οι υποχρεώσεις τεράστιες και εγώ μάλλον πολύ ειλικρινής για να μιλώ με στελέχη και Δ.Σ. Δεν το έχω πολύ απλά ...! Πέραν τούτου η εταιρία που εργάζομαι δεν πάει καθόλου καλά και εδώ και αρκετό καιρό καθυστερεί στις πληρωμές. Τόσο που ούτε μπορείς να δουλέψεις ούτε μπορείς να βάλεις άλλους να δουλέψουν για σένα...
Έτσι μόλις μετά έναν χρόνο, βρίσκομαι πάλι σε αναζήτηση εργασίας ...
Το όλο άγχος μου προκάλεσε και διάφορα προβλήματα υγείας όπως μία μικρή "τρύπα" στα γένια και ένα εν δυνάμει έλκος στο στομάχι.
Τα προβλήματα όμως δεν ήταν μόνο αυτά ...
Κατά τα μέσα της χρονιάς, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός δικού μου ανθρώπου με έκανε να ξαναβάλω σε σειρά τις προτεραιότητές μου.
Το τελευταίο που ήθελα να κάνω κατά την διάρκεια του έτους λοιπόν ήταν να Postάρω στο blog μου...
Να γράψω τι ...
Ο καιρός περνάει αμείλικτα, αυστηρά και δεν κοιτάει τι αφήνει πίσω του μην τον αφήνετε να φύγει ανεκμετάλλευτος. Παλέψτε τα όνειρά σας, κυνηγήστε τις μεγάλες θέσεις και τα γραφεία με θέα...
Μην ξεχνάτε όμως ποτέ ...! από πού ξεκινήσατε, πια είναι η βάση σας ...γιατί θα έρθει σίγουρα κάποια στιγμή που και αυτή θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Όσο για μένα ελπίζω το '09 να ... μου μπει καλύτερα από ότι το '08, και να βρώ μία άλλη δουλειά σύντομα γιατί αλλιώς θα με δείτε στα κανάλια...!

Καλή χρονιά σε όλους και πάνω από όλα ΉΣΥΧΟ το 2009 (αρκετές συγκινήσεις είχαμε)

3 σχόλια:

Matrix είπε...

Καλή χρονιά Ψαρά!

Υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν

phlou...flis είπε...

Καλή Χρονιά (ή καλύτερη αν θες) γεμάτη Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και Αισιοδοξία

NdN είπε...

Φίλε μου Ψαρά εμείς τα είπαμε αναλυτικοτερα όλα αυτά.

Να είσαι καλά και να έχεις ένα 2009 όπως ακριβώς το φαντάζεσαι! Εξάλλου το αξίζεις ρε γαμώτο, σε παίδεψε πολύ η προηγούμενη χρονιά. Κάποτε θα στα δώσει με τόκους. Ας είναι το 2009.

Καλό βράδυ!