Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007

Τρία πουλάκια κάθονταν

Και ενώ οι Πασόκοι παίζουμε την κολοκυθιά τα Δεξιά πονηρά παιδάκια ετοιμάζουν κλήμα εκλογών. Άντε να σας πω ένα σενάριο.
Η κατάσταση γίνετε στην κυβέρνηση αφόρητη … Ο Κωστάκης δεν μπορεί να κυβερνήσει γιατί τα φιλαράκια του κάνουν ζαβολιές…
«Αααα δεν πάει άλλο!!!!.» Φωνάζει.
Πετάει το τηλεκοντρόλ κάτω, σβήνει το DVD και προκηρύσσει εκλογές.
Και τώρα !!!
Οι Πασόκοι να μη ξέρουμε που είναι η μπάλα. Χωρίς αρχηγό (αν το κάνει τώρα σύντομα) ή με αρχηγό που είναι έτοιμος να κάνει διαγραφές (αλλά coza nostra κατάσταση), με τον κόσμο απογοητευμένο να κυλάει σιγά - σιγά προς τα αριστερά επιλέγοντας είτε τον συνασπισμό είτε το στείρο και ανοργασμικό ΚΚΕ.
Χαριστική βολή. Τελείωσε το κέντρο στην Ελλάδα that’s all, The End, finito, Vec, Fin κτλπ
Και θα βγεί πάλι ο Κωστάκης, με πλήρη και άνετη αυτοδυναμία (αφού όλοι αυτοί που τώρα δήθεν γκρινιάζουν επιστρέψουν) και θα συνεχίζουν να πανηγυρίζουν κάτι Χαλκιδικιώτες ξενοδόχοι που επί χούντας έχτισαν τον Αιγιαλό. Για να μην πω τίποτε για τη μονή Βατοπεδίου και με αφορίσουν (η γάτα μου θα σκάσει από το κλάμα). Batopedi real estate.
Για άλλη μία φορά πιστεύω ότι η κεντροαριστερά βαράει στο «γάμο του καραγκιόζη» με κύριο εκφραστή της λογικής αυτής το ΠΑΣΟΚ.
Θα μας πιάσουν πάλι στον ύπνο…ξυπνάτε και ενωθείτε γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα κιλά του αρχηγού είναι το ασφαλιστικό, το ΦΠΑ, το άρθρο 16, τα ομόλογα, οι υποκλοπές, οι φωτιές στην Πελοπόννησο και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: