Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Παρελάσεις ...

Μίνα σε γάμο ρίχνονται; μήνα σε χαροκόπι;
Μηδέ σε γάμο ρίχνονται μηδέ σε χαροκόπι !!!!
Ο Αλαβάνος κάνει πόλεμο με τον Καρατζαφέρη.

Από τη μία οι φασίστες (χουντο-βασιλο-εθνικοφρονο-ορθόδοξοι) και από την άλλη κάποιος αξύριστος καίει την σημαία. Ρε τι γίνετε εδώ πουλήσαμε στους φασίστες τα εθνικά μας δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου στους αξύριστους.
Ντρεπόμαστε να πούμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική γιατί θα μας πουν φασίστες. Βλέπουμε τη σημαία να καίγεται και το θεωρούμε τρόπο έκφρασης!!!
Από την άλλη αφήνουμε τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης να εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα (ως γνήσιο φασιστόμουτρο) για να σπρώξει τις γιαγιάδες στην άκρα δεξιά.
Δεν πάμε καλά λέω εγώ.
Μας πήρε ο ύπνος εδώ και καιρό.
Πουλάμε τα εθνικά μας δίκαια στους φασίστες και το παίζουμε ψεφτο-διανοούμενοι.
Τα εθνικά μας κεκτημένα δεν έχουν χρώμα και παράταξη καταφέραμε όμως να τα ξεπουλήσουμε σε λαμόγια παπάδες και αξύριστους.
Ναι η παρέλαση είναι ένα είδος στρατικοποίησης της νεολαίας αλλά βρείτε ένα τρόπο να τιμάμε τους νεκρούς μας και την Ιστορία.
Επιτέλους αυτή η στείρα πολιτική πρέπει να σταματήσει.

5 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Είμαστε δυστυχώς των άκρων. Όπως είπε και ο Κοροβέσης αυτό που πρέπει να πολεμήσουμε είναι το μπάτσο που κρύβουμε μέσα μας...

fisherman είπε...

Δεν είναι μόνο ο μπάτσος δεν έχουμε ποτέ κατσει να δούμε τι αποστρέφονται τα παιδιά στις παρελάσεις. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι οτι δεν απαξιώνουν τα γεγονότα αλλά αυτόυς που τα αντιπροσωπεύουν στην σύνχρονη Ελλάδα. Εχω φάει στο Λύκειο 5ήμερη αποβολή γιατί περνόντας μπροστά από τους επισήμους γύρισα το κεφάλι απο την άλλη πλευρά. Εγώ τουλάχιστον δεν το έκανα για τους πεσόντες αλλά για το παπαδαριό τους αρχιμπάτσους και όλους αυτούς που ακόμη και τώρα τους θεωρώ λάθος, τουλάχιστον πολούς από αυτούς.

X-myalismenos είπε...

Η πατριδοκαπηλεία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό γνώρισμα των φασιστών, ακροδεξιών, δοσίλογων και γερμανοτσολιάδων.
Η αγάπη στην πατρίδα φανερώνεται με πράξεις.
Αγαπάς την πατρίδα σου και δεν την καις, δεν την ρυπαίνεις, δεν την αφήνεις με ράτζα στα νοσοκομεία, δεν της παραδίδεις αμόρφωτα ρομποτάκια.
Να μερικά δείγματα αγάπης προς την πατρίδα και τους ανθρώπους της

fisherman είπε...

Όταν πάς στο σχολείο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η λύση του ολοκληρώματος και η κάλυψη της ύλης των αρχαίων είναι λογικό οτι δεν υπάρχει ποιότητα στο αποτέλεσμα. Το σύστημα επιλέγει να εκπαιδεύσει ανρθώπους για την παραγωγική διαδικασία προτρέποντας έτσι τα παιδιά να εκτονώσουν αλλού την ενέργεια που έχουν. Αφήνει λοιπόν το συστημα αυτό ένα τεράστιο κενό που εκμεταλεύονται διάφοροι τυχαίοι περαστικοί είτε αφτοι είναι ακρα δεξιοί είτε άκρα αριστεροί (στο κάτω κάτω τα άκρα συναντιούντε)...

mindhuntress είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τη προσσέγιση του θέματος...όταν μια παρέλαση δε συμβολίζει απλώς εναν ορθα παραταγμένο ουλαμό, αλλα περιορίζει την ελεύθερη έκφραση, την ελέυθερη κίνηση του σώματος ακομη, και παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν έχει λόγο ύπαρξης...τόσο πίσω είμαστε ως κοινωνία που βαθμολογουμε τη γνωση και φορτωνουμε τη σημαία στον "καλύτερο" μαθητή...ας καταλάβουν πλέον οτι η παρέλαση δεν αποτελεί παράγοντα συνοχής ενός κράτους αλλά αντίθετα οξύνει ακόμη περισσότερο τις αντιδράσεις και διχάζει πρώτα απ'όλα τους ίδιους τους μαθητές...