Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Το μαλιοτράβηγμα τέρμα!!!

Άντε τώρα που τα φτιάξανε πάλι τα μωρά μας και δεν χάσανε τα παιχνίδια τους να ασχολιθούμε με κάτι σοβαρό!... Το έργαψα και παλιότερα για το τί πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση αλλά μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω.
Ρε μαστόρια!!!.... Τι τσακώνεστε τζάμπα...; Πάλι αντιπολίτευση θα είμαστε έτσι που το πάτε. Δε κοιτάτε να σουλουπώσετε την κατάσταση και να βγείτε μπροστά, κάθεστε και τσακώνεστε. Εγώ προσωπικά τους έχω σιχαθεί λόγω βαρεμάρας !!!! Τα δολώματά μου να έβαζα να δοιηκήσουν το κώμμα καλύτερα θα τα πήγαιναν. Sorry αλλά αυτοί είναι ανήκανοι να κουμαντάρουν ψιλικατζίδικο όχι κόμμα...
Τι να γράψω πάλι δηλαδή άντε να προχωρήσουμε μπροστά ;;;;! Με ποιόν ... με τί ... Ο ένας φιλάει το μαγαζί του μπαμπά του και ο άλλος θέλει να το αγοράσει!!!!
ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΔΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ
μας αφιερώνω τον γνωστό στοίχο:
"παρ' το στεφάνι μας
παρ΄το γεράνι μας
στη Δραπετσόνα πια δεν έχουμε ζωή"
Αν συμφωνείτε αποδείξτε το παίρνοντας θέση υπέρ του ΠΑΣΟΚ και όχι υπέρ του Γ. Παπανδρέου η Β. Βενιζέλου. Αρκετά πια η κατινιά ας τελειώσει εδώ!
ΥΓ Δεν ξαναγράφω για αυτό το θέμα
ΥΓ2 Το έχω ξαναπεί αυτό αλλα μερικές φορές ...

10 σχόλια:

αντωνης είπε...

"Τα δολώματά μου να έβαζα να δοιηκήσουν το κώμμα καλύτερα θα τα πήγαιναν".

Δυστυχως ειναι αληθεια!!!

Φιλε "ψαρα", ευχομαι να ξαναγραψεις γιατι φωνες σαν τη δικη σου χρειαζονται για να μην τους αφησουμε μονους τους να το κανουν περισσοτερο μπαχαλο το "μαγαζι".

tractatus είπε...

Για το ΠΑΣΟΚ ρε γ.....!! Ξέρω κι εγώ....δεν φτάνει μόνο το συναισθηματικό, αυτό είναι αλήθεια! Λοιπόν προτείνουμε τη δράση που ξέρεις ;) για δες στο blog μου. Είσα μέσα;

theodore είπε...

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα σχόλια σου σε διάφορα blogs και δεν το κρύβω ότι μου αρεσει ο τρόπος σκέψης που έχεις.
Βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά και όχι μέσα από παροπίδες όπως οι περισότεροι από τους υπόλοιπους (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
Συνέχισε φίλε.
Χρειάζονται οι φωνές της λογικής και της μετριοπάθειας όταν το σχοινί τεντώνεται.

tzonakos είπε...

Kαλά κάνεις και τα λες Ψαρά.
Δεν εισαι ο μόνος που τα βλέπει και τα λέει.
Ολοι νομίζω θέλουμε πιά ΔΡΑΣΗ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΕΡΓΑ και λιγότερες διαβουλεύσεις.
Σίγουρα θα επανέλθουμε στο θέμα.

fisherman είπε...

Το θέμα είνα οτι κατά βάθος δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο παρα μόνο η καρέκλα! Επίσης, δυστηχώς έχω παρατηρήσει οτι όταν τα πράγματα είοναι φαινομενικά ύσηχα ολοι μα όλοι συμφωνουμε αλλά μόλις κάτι συμβεί "βγαινουν τα τσεκούρια του πολέμου"... γιατί δεν καθόμαστε όταν είναι ύσιχα τα πράγματα να το συζητήσουμε? Μάλλον τρογώμαστε για καβγά ...

NdN είπε...

Εχεις δίκιο φίλε Ψαρά.

Στην ουσία δεν υπάρχει κάτι άλλο να χωρίσουνε παρά η καρέκλα. Οφείλουμε να ξεφύγουμε από την εσωκομματική κόντρα και να δούμε αν μπορούμε να καταθέσουμε εφικτή κυβερνητική πρόταση. Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, αλλιως όταν το πάρουμε απόφαση θα είναι αργα!

Elli είπε...

fisherman, τα χω πάρει μαζί σου!
:)
Εσύ με έπεισες να μην ξαναγράψω για τα εσωκομματικά και τώρα κάνεις το ανάποδο!!!
Αργήσαμε να πάρουμε μπρος αλλά ευτυχώς ξαταλάβαμε ότι το ζητούμενο είναι η ενότητα!
:)

Grammateas είπε...

Αργία μήτηρ πάσης κακίας! Όσο δεν κάνουμε τίποτα δραστικό τόσο θα τρωγόμαστε...

tractatus είπε...

Συμφωνώ με τον γραμματέα! Κι επίσης, συμφωνώ με το "πάμε παρακάτω". Απο τις δράσεις θα βγούν δράσεις και θέσεις...στην αρχή δεν θαναι όπως τα θέλουμε αλλά τράβα-τράβα θα γυρίσει βρε παιδιά. Ειδάλλως θα μας καταπιεί το τίποτα!

fisherman είπε...

ellie
Συγνώμη!
ndn
Φαγονώμαστε για το τίποτε σαν τις κότες ήμαρτον!
grammateas - tractatus
Το έχω γράψει και παλιότερα η λύση είναι να προβάλουμε θέσεις και απόψεις και όχι να τσακονώμαστε μεταξύ μας. Μέγα λάθος!!!